SHARE

Tekstkommunikation er blandt de mest populære måder at kommunikere på, i vores digitale verden – selvom den gamle SMS-besked har 24 år på bagen. Det er hurtigt, nemt og det kræver ikke at du stopper hvad du laver ligesom telefonopkaldet gør.

Vi forstår, at mange mennesker stadig foretrækker den menneskelige kontakt af at tale i telefon, men lad os se kendsgerningerne i øjnene, de fleste mennesker er digitale nu om dage. Lad os tage et kig på de bedste tekste-apps til Android for at se, om vi ikke kan hjælpe dig med at gøre din tekst oplevelse endnu bedre.

Chomp SMS

Chomp SMS har eksisteret siden de gode gamle dage med Android og var en af de allerførste, rigtig gode tekste mobil apps på Android. Det har siden udviklet sig til en app, der favner bredt og der er masser af funktioner. Nogle af dem omfatter emojis, SMS blokering, hurtigt svar i notifikationer, MMS og gruppe besked.

EvolveSMS

EvolveSMS havde lidt af en vakkelvornende start, men har siden udviklet sig til en af de mere solide tekste mobil apps på Android. Det tilbyder fuld multimedia støtte, som omfatter lyd, video og gifs sammen med beskedarkivering, tilpassende meddelelser og password beskyttelse. Det er ikke helt så tungt som noget i retning af Chomp SMS som mange mennesker vil sætte pris på. Nogle mennesker har haft problemer med MMS, men ellers ser det ud til at være helt stabilt.

GO SMS Pro

GO SMS Pro er blandt de mest populære tekste mobil apps på listen, og med god grund. Den leveres med et væld af funktioner, herunder hundredvis af temaer, SMS blokering, forsinket tekst afsendelse, dobbelt SIM support og meget mere. Der er endda et privatlivsfunktion hvor du kan sende private, krypterede meddelelser til dine venner. Det omfatter også den sædvanlige række ting som emojis og klistermærker. Det fungerer godt, selvom det er en smule tung.

Google Messenger

Google Messenger er standard sms app fra Google, der kom frem med Nexus 6 og blev hurtigt til rådighed for alle. Det er en enkel, let tekst app, der ikke tilbyder mange ekstraydelser. Den gør for ved at have næsten fejlfri og omfatter enkelte sjove små funktioner, herunder tekst søgning, SMS blokering, emojis, klistermærker, placering deling og arkivering.

Textra SMS

Sidste og bestemt ikke værste på listen er Textra SMS. Denne populære og yderst stilfulde sms app, er også en af de højest bedømte på listen. Den leveres med over 100 forskellige temaer og herunder: en dark-mode, flydende meddelelser, tidsforskudte beskeder, slide-to-open og masser af andre funktioner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here