SHARE

Der findes mange teleselskaber på markedet, og flere og flere abonnementer er begyndt at inkludere data den seneste tid. Det betyder, at det kan være svært at finde lige præcis det abonnement, der passer til dig. Se her, hvad du skal være opmærksom på.

Vælg et abonnement, der inkluderer meget data

Hvis du skal bruge din mobiltelefon til at streame musik, er det vigtigt, at du har et abonnement med musik, der inkluderer data — og gerne meget af det. Kig på dit nuværende forbrug; hvor meget data bruger du om måneden?

Hvis du pendler, er der god grund til at vælge et abonnement, der har meget data, men hvis du primært streamer musik, når du er hjemme, kan det være en god idé bare at koble din telefon til det WiFi-netværk, du har i din bolig.

Sørg for, at dit abonnement har den rigtige streamingtjeneste

Det er ikke ligegyldigt, hvilket abonnement du vælger. Du skal vælge det, der har den rigtige streamingtjeneste med; vil du have Spotify, Tidal eller TELMORE Musik, så skal du selvfølgelig vælge et abonnement, der har den rigtige tjeneste inkluderet. Der er nogle kunstnere, der ikke er på alle tjenester. Eksempelvis er Jay-Z udelukkende at finde på sin egen streamingtjeneste, Tidal.

Sammenlign priser på de forskellige abonnementer

Det er altid en god idé at sammenligne priser på de forskellige abonnementer, inden du beslutter, hvilket du skal have. Der findes mange abonnementer, og hvis du anvender en tjeneste som PricePusher eller Samlino, vil du hurtigt kunne finde ud af, hvor du får det abonnement, der martcher dine priser for de billigste priser.

Husk på, at du skal vælge et abonnement, hvor du føler dig godt tilpas med prisen, og hvor dækningen også er god, så du eksempelvis kan streame musik, hvis du er i sommerhus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here