SHARE

Vi lever i en tid hvor noget af det mest værdifulde vi kan handle med, er vores tid. Det er blandt andet derfor mange af os modtager en timeløn som er fastsat af vores arbejdsgiver. I dag er der også mange erhverv som lever af at sælge en service, og mange gange blive disse services solgt i et bestemt antal timer ad gangen. På den måde ved virksomheden, hvor mange timer der skal bruges på de forskellige opgaver. Tid er penge. Dette er nok en af de ældste læresætninger inde for business, men det er nok en af de mest korrekte. Derfor er det så uhyre vigtigt for alle virksomheder uanset størrelse at have absolut styr på, hvad samtlige medarbejderes tid bliver brugt på. Til dette kan et tidsregistreringssystem bestemt være til stor hjælp. Læs mere her.

Udbetal den rigtige løn

Som nævnt herover er de fleste danskeres lønninger baseret på timeløn. Mange danskere har det man kalder en normal arbejdsuge som varer 37 timer, men det kan man dog ikke altid regne med. Der kan være overarbejde, den ansatte kan blive syg og opgaverne have forskellig værdi. Det er derfor at den enkelte medarbejder hver dag registrerer hvor lang tid de har arbejdet, hvor lang pause de har haft og hvad de har lavet.

Fakturér dine kunder korrekt

Det er ikke kun de ansattes lønninger som ofte er baseret på timer, men det samme gælder også for den pris som kunderne skal betale. Det siger selvfølgelig sig selv, at kunderne skal betale den korrekte pris. Her kan tidsregistrering hjælpe igen, så virksomheden ikke skal estimere, hvor lang tid der er blevet brugt på opgaven.

Kend til længden af opgaver

Når virksomheder skal lave opgaver og projekter, så bliver de nødt til at basere disse opgaver på lignende opgaver fra før i tiden. Budget, tidsramme, materialer og antal ansatte er alt sammen data, som virksomheden kan hente fra tidligere opgaver. For vide præcist hvor lang tid der skal sættes af, kan tidsregistrering hjælpe. Her skal man blot kigge i sit arkiv, hvor tidligere opgaver er blevet registreret med tilhørende noter.

Registrér alle steder med appen

I en digital tidsalder er det selvfølgelig vigtigt at tidsregistreringssystemet kan findes på de smarteste medieplatforme. Derfor vil man nemt kunne tilgå systemet via en app på sin telefon. Derfor kan alle medarbejdere altså have appen på telefonen, så de hurtigt, nemt og alle steder kan registrere den tid de har brugt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here