SHARE

Det er vigtigt at have et godt forhold til dem, man arbejder sammen med. Mange studier har vist, at jo bedre arbejdsmiljøet er, des bedre har man det psykisk og fysisk, og man går gladere hjem fra arbejde. Når man først er i gang med at snakke sammen og gøre ting sammen med sine kollegaer, hvorfor så ikke også hjælpe hinanden med at spare penge samtidig? Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du og dine kollegaer kan hjælpe hinanden til en bedre økonomi og styrke jeres forhold i samme omgang. Læs med her, og hvis forslagene ikke allerede er implementeret på din arbejdsplads, kan du passende gå forrest.

Kør sammen

Ligger din arbejdsplads et sted, hvor mange kører på arbejde? I så fald kan mange af jer rigtig let spare penge ved at køre sammen og lave en såkaldt kørselsordning. Med en kørselsordning kører I først og fremmest flere sammen, og I kan eventuelt skiftes til at køre eller indbetale et mindre månedligt beløb til den, som kører. På den måde sparer I hver især benzinpenge, og der bliver samtidig mere plads på vejene, så alle kommer hurtigere frem. Smart, ikke? Og når I nu kører sammen, kan I lige så godt planlægge temaet for julefrokosten samtidig.

Træn sammen

Træning er en helt oplagt måde at komme tættere på hinanden på – når man er sammen på nye måder og ser hinanden i andre sammenhænge, vil man helt automatisk få et andet og dybere forhold. Det var én grund til at træne sammen. En anden grund er, at man ofte kan få eventuelle træningsforløb billigere, hvis man melder sig til flere sammen og som virksomhed. Hyr en personlig træner, som kommer til jer en gang om ugen, og vi garanterer, at I slipper billigere, end hvis I hver især skulle betale for at gå i fitnesscenter. Er I mere til løb, kan I kvit og frit oprette en løbeklub med andre kollegaer og styrke sammenholdet mellem jer på den måde.

Lån penge

Vores sidste råd er ikke som sådan noget, man gør sammen med sine kollegaer, men derfor kan det være en god idé alligevel. Er der noget økonomisk, som nager dig i hverdagen, og har du et ønske eller et behov, som du ikke har økonomi til at indfri, kan du overveje mulighederne for at tage et lån online. Der er rigtig mange nye danske lån, som gør det nemt og billigt at få råd til det, man gerne vil. Brug lidt tid på at undersøge mulighederne – der er nemlig mange, og afhængig af din personlige situation er der særlige lånetyper, som passer bedre til dig end andre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here