SHARE

Før i tiden skulle du tænde for dit TV, hvis du skulle se sport. Det er ikke længere tilfældet. I dag kan du blot finde det på nettet, hvad end du så vælger at se det på dit TV, en bærbar PC eller f.eks. på din smartphone. Det er derfor, at der i dag er mange, der vælger at droppe de dyre TV-pakker og i stedet blot oprette sig hos en online streamingtjeneste.

Hvis du er glad for at se sport, men efterhånden er ved at være træt af, at skulle betale i dyre domme for sport at se fx fodbold på fjernsynet, så er det en god idé, at du i stedet vælger at se nærmere på at bruge en streamingtjeneste. Ikke nok med, at det er billigere, så er det også markant nemmere at gøre brug af, da du ikke skal skifte mellem kanalerne.

Se fodbold, uanset hvor, du befinder dig

En anden fordel ved en streamingtjeneste er, at du kan bruge det fra stort set alle enheder. Hvad det betyder er, at du reelt set kan sidde i toget på vej hjem, mens du ser fodbold på din smartphone eller din laptop. Det kan ikke lade sig gøre, hvis du kun har adgang til TV-kanaler hjemme på dit TV, hvilket som også er noget, der appellerer til mange.

Hvis du er glad for fodbold, så vil du med garanti også være glad for, at du altid har adgang til fodbold streaming, hvad end du sidder i toget, i sofaen derhjemme eller du venter på dit fly i lufthavnen. Uden internettet, så var det bestemt ikke noget, der kunne lade sig gøre, hvilket også er ensbetydende med, at det er noget, du skal sætte en stor pris på.

Der skal dog ikke lægges skjul på, at du i de fleste tilfælde er nødt til at betale for det. Hvis det ikke er noget, der er et problem for dig, så kan du roligt vælge at oprette dig hos Viaplay. Vil du gerne undgå, at skulle betale for det, så kan du også finde en række løsninger, men de fungerer dog ikke helt så godt og udvalget af kampe er dertil også mindre.

Stream fodbold gratis hos en bookmaker

Ønsker du ikke at bruge penge på at streame fodbold, så kan du i stedet vælge at oprette dig hos en bookmaker, hvor du kan finde et stort antal kampe, du kan følge helt gratis. De fleste steder stiller de dog et krav om, at du har penge stående på din konto hos dem. Andre steder er det et krav, at du har placeret et bet på kampen, men det er sjældent.

I denne forbindelse er du dog også begrænset i forhold til brugen, da det ikke kan bruges på alle enheder. Samtidig er udvalget af kampe ofte også mindre. Det er dog noget, du er nødt til at være villig til at gå på kompromis med, hvis du ønsker, at det skal være gratis – i de fleste tilfælde vil den bedste løsning være enten Viaplay eller TV2 Play.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here