SHARE

IT spiller en større og større rolle i vores samfund i dag. Teknologi bruges i vores hverdag som en vigtig del af interaktionen med andre mennesker, til indkøb af diverse slags varer, og til at manøvrere rundt i vores personlige data og det offentlige system på forskellige platforme.

Vi bruger ligeledes IT på arbejdspladsen, hvor den spiller en central og afgørende rolle for, at virksomheden kan fungere optimalt. Det bruges både til at kommunikere med kunder og til at organisere og anvende interne ressourcer. Da IT spiller en afgørende rolle i virksomheder i dag, er det vigtigt at have de helt rigtige IT-systemer i virksomheden, som understøtter jeres virksomhed og jeres behov. Grundet de mange IT-løsninger som er tilgængelige på markedet, kan det være svært at vælge lige præcis det, der passer bedst til jeres virksomhed.

Dynamics 365 er en god løsning til virksomheder, der mangler et godt og moderne IT-system med mulighed for tilpassede løsninger, som kan hjælpe med at udnytte virksomhedens ressourcer bedst muligt.

Hvad kan Dynamics 365?

Dynamics 365 er en forretningssoftware, som er skabt af det anerkendte Microsoft. Det er en alsidig software, som kan dække alle behov inden for en virksomhed.

Systemet kan dække alt lige fra økonomistyring og produktion til CRM og Service Management, og derfor er systemet ideelt til virksomheder, der ønsker en veludviklet samlet løsning. Inden for Dynamics 365-systemet findes 2 ERP-systemer, som tjener hver sit formål.

Dynamics 365 Business Central er en løsning som er placeret i skyen Microsoft Azure. Systemet er begrænset til funktioner som økonomistyring, marketing og salg, men til gengæld kan du udvide ved hjælp af apps og tillægsløsninger. I har hermed mulighed for at opgradere løbende.

Hvis din virksomhed ønsker at få den fulde funktionalitet ud af jeres Dynamics ERP-system, kan I vælge at købe den fulde løsning, som giver jer mulighed for at have denne platform på jeres egne servere.

Denne løsning kaldes Dynamics NAV, som er en forkortelse for Navision. Det kan virke som lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige ERP-systemer, og derfor kan din virksomhed med fordel undersøge denne Navision guide nærmere, som kan give jer et bedre indblik i, hvad et Navision ERP-system kan tilbyde virksomheden, samt hvilken løsning der vil være mest fordelagtig for din virksomhed at vælge.

Det rette IT-system kan være med til at optimere og effektivisere virksomheden, og samtidig tilbyde en brugervenlig platform til medarbejderne, og derfor er det vigtigt at vælge det rette system til lige præcis jeres virksomhed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here