SHARE

Både i firmaer og i private hjem anvender vi masser af avancerede typer elektronik i dagligdagen lige fra bærbare PC til tablets og store servere og masser af typer ekstraudstyr, og på et eller andet tidspunkt vil al elektronik svigte og skal udskiftes eller repareres.

De IBM kompatible computere vandt hurtigt udbredelse overalt i verden på grund af deres enkle opbygning og lave priser, idet denne type computere kunne køre størsteparten af al software. De IBM kompatible computere er modulopbygget i logiske enheder bestående af:

  • Kabinet.
  • Strømforsyning.
  • Bundkort (motherboard) med CPU og RAM.
  • Grafikkort.
  • Kommunikationskort til LAN og trådløs internet.
  • I/O porte med USB.
  • Harddisk.
  • DVD drev.
  • Andre indstikskort.

En dygtig tekniker vil på få minutter kunne lokalisere den defekte enhed, og denne kan på kort tid udskiftes med en tilsvarende enhed, således computeren igen er velfungerende. Ikke alle kan eller vil rode med denne skrøbelige elektronik, da ukyndige nemt kan gøre mere skade end gavn, så derfor må man i mange tilfælde kontakte et IT værksted, hvor man kan fejlsøge og foretage reparation af computer af enhver type.

Vælg et IT værksted i lokalområdet

Man har muligvis købt computeren på postordre, men hvis garantien er udløbet, så er det i hvert fald både hurtigere og nemmere at tage computeren under armen og tage hen på et kompetent IT værksted i lokalområdet, så man på kort tid kan høre, hvor hurtigt de kan reparere din computer, og hvad prisen vil være på dette. Butikskæden CBCIT kan klare reparation af computer overalt i Danmark, da de har butikker liggende rundt omkring i hele landet, og her finder man derfor et lokalt IT værksted, hvor man har et solidt branchekendskab til computere og tilbehør fra de sidste 20 år. Det koster nemt masser af fragt frem og tilbage samt lang ventetid, hvis man skal på posthuset og sende en computer til et værksted frem for at besøge det lokale IT værksted hos CBCIT, der ofte ligger i bekvem afstand for de fleste.

Få rådgivning og service før reparationen

Før man siger ja til en reparation af computer, så får man ofte et prisoverslag på reparationen, således man kan vurdere tilbuddet mod at købe helt ny computer. Man kan spørge i forretning og få en fagmands udtalelse, idet nogle gange kan det betale sig, mens det andre gange er bedre og billigere at købe nyt IT udstyr. Den vigtigste opgave er ofte at redde vigtige data på computeren, som derefter kan overføres til en ny computer eller til computerens nye harddisk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here