SHARE

Går du med drømmen om at kunne åbne en mindre hjemmeside eller derimod en webshop, så er det ikke sikkert, at du har store midler at gøre godt med i forbindelse med opstarten. Derfor er det også en god idé, at du forsøger at komme både billigt og godt i gang med din nye hjemmeside eller webshop. Der findes op til flere små tricks, der kan bruges til at spare penge, når du skal lave en ny webside – uanset om det er din første af slagsen eller du derimod har mange års erfaring og mange hjemmesider i bagagen.

Spar penge på webhosting med rabatkoder

Én af de absolut bedste måder at kunne spare penge i forbindelse oprettelsen af en ny webside (uanset om der er tale om en webshop eller derimod blot en informativ hjemmeside) er, at sikre sig, at man ikke ender med at bruge for mange penge på webhosting. Der findes et væld af danske udbydere af webhosting, hvor du har mulighed for at investere i alt lige fra webhoteller til større VPS-løsninger. Det er vigtigt, at du vælger en løsning, der passer godt til dine behov og krav, så det hverken bliver for lidt eller for meget.

Du kan spare penge ved at købe din løsning hos f.eks. UnoEuro og benytte en UnoEuro rabatkode i forbindelse med oprettelsen – find den seneste ved at besøge hjemmesiden. Det er forskelligt fra UnoEuro kuponkode til kuponkode hvor meget, der er mulighed for at spare og hvordan besparelsen bliver beregnet. Uanset hvad, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig gode forudsætninger for at spare penge på dit kommende webhotel, en VPS-løsning eller derimod noget helt tredje. Derfor er det også en oplagt idé at vælge, at oprette dig hos UnoEuro til fordel for én af de mange andre danske såvel som udenlandske udbydere på det danske marked.

Brug et open-source CMS

Der er desuden også mange penge at spare ved at basere din hjemmeside eller webshop på et såkaldt open-source CMS. Der findes en lang række forskellige typer af sådanne systemer, der er repræsenteret på det danske marked, hvilket blandt andet tæller WordPress, Joomla, Magento, Prestashop og Drupal, der er blandt de største og mest anvendte systemer. Fordelen ved at vælge et sådant system er, at du ikke skal betale for hverken indkøb af systemet eller et månedligt gebyr for brugen – det er fuldstændig gratis og derfor kan det spare dig for mange penge.

Vælger du at oprette dit webhotel el.lign. hos UnoEuro med en kuponkode, så kan du bruge en såkaldt 1 Click Install-funktion til nogle af systemerne – det betyder, at du med et enkelt klik vil kunne installere det valgte system. Det er dog ikke kun fordi, du kan spare penge på selve systemet, at du bør vælge det, for det handler også om, at du kan finde gratis skabeloner, der kan installeres på din hjemmeside eller webshop. De kan derfor bruges helt uden beregning, og derfor er det ikke noget, der skal bruges penge på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here