SHARE

Det er fantastisk at stå i spidsen for en virksomhed i vækst, men du bør ikke læne dig tilbage, blot din virksomhed vokser, da væksten ikke nødvendigvis varer ved.

Når en virksomhed vokser og udvikler sig, er det helt naturligt, at der kommer nye ansatte, flere afdelinger, flere produkter og flere leverandører til. Det er i den anledning alfa omega, at man holder tungen lige i munden, så man ikke mister det vigtige overblik.

Øget kompleksitet opfattes af mange virksomhedsejere som en stor byrde, men der er altså rig mulighed for at vende det til noget positivt.

Undgå at få storhedsvanvid

Det er tilladt og faktisk decideret sundt at tænke stort og have store ambitioner for sin virksomhed, så længe man ikke får decideret storhedsvanvid. At skabe vækst er i sig selv en krævende opgave, men det er endnu svære at holde fast i den stigende vækst.

Man skal have lov til at glæde sig over, at ens virksomhed vokser, men man bør samtidig være indstillet på, at væksten nok vender en dag. Er du indstillet på det, så vil du og din virksomhed blive mindre hårdt ramt, når / hvis vækstraten udvikler sig i en mindre gunstig retning.

Tænk strategisk, brug din sunde fornuft og alliér dig med forskellige erhvervsrådgivere, hvis du har svært ved at håndtere den øgede kompleksitet.

Få en cloudbaseret netværksløsning

Dette tip er hovedsageligt henvendt til store og mellemstore virksomheder, da man skal have en vis virksomhedsstørrelse for at få glæde af en cloudbaseret netværksløsning. Du kan med en cloudbaseret netværksløsning skabe dig et komplet overblik over dit netværk og alle virksomhedens enheder. Herfra kan du monitorere alle virksomhedens mange enheder på tværs af virksomhedens afdelinger og kontorer.

En cloudløsning vil gøre stor gavn i enhver virksomhed med mange ansatte, uanset om de ansatte sidder samme sted, eller om de er spredt på forskellige afdelinger. Løsningen giver et uvurderligt overblik over netværk og enheder. Dette overblik kan spare dig for både tid og besvær. Synes du, at det lyder interessant, så læs mere her.

Hold orden med post-its

Post-its er små selvklæbende papirlapper, som kan bruges til at holde orden på skrivebordet. Det er nyttigt at have post-its ved sin side, når man skal notere et telefonnummer eller andre oplysninger. Du har også mulighed for at bruge post-its som små huskesedler, hvis du har mange arbejdsopgaver og derfor har svært ved at huske det hele. Længes du efter et bedre overblik over dine opgaver, så klik her og bliv klogere på mulighederne.

Vil du gerne skåne miljøet, så skal du købe miljøvenlige post-its, som er fremstillet af genbrugspapir e.l.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here