SHARE

Med en god tablet kan du efterhånden styre det meste af din elektronik. Dette lille device har efterhånden fundet sin plads i de fleste hjem.

Måske har vi endnu kun set starten af, hvad den lille enhed kan.

Den samlede fjernbetjening

Vi kan tjekke og styre flere og flere ting fra vore tablet. Det er den, vi bruger, når vi skal se et bestemt program på fjernsynet. Det er også den, der lader os høre radio eller musik. Vi kan have styr på vores mail og vores opkald, vi kan spille et online spil, vi kan bede printeren om at printe noget ud og vi kan lige google noget, vi gerne vil blive klogere på.

Denne lille mellemting imellem en telefon og en computer er efterhånden blevet en uundværlig del af vores elektroniske liv.

Vi kan sætte varme på vores radiatorer i sommerhuset, og vi kan købe en sofa – guderne skal vide, hvad det næste bliver.

En tablet kan mere og mere

Set over tid, så har udviklingen gjort, at en tablet – ligesom de fleste andre enheder – nu kan mere og mere.

Der er selvfølgelig forskel på, hvad de enkelte tablets kan, men generelt set, så kan de mere og mere.

Det betyder blandt andet også, at de ret hurtigt bliver forældede. Når de ikke længere kan trække de opdateringer, der kommer løbende, så er det ved at være på tide at anskaffe sig en nyere model.

En guide til valg af tablet

Når du skal vælge en ny tablet, er der flere ting at holde øje med. Dels skal den være stærk nok til at kunne blive opdateret på længere sigt – så vælg gerne en, der måske har mere plads, end du umiddelbart synes, du har brug for.

Inden du træffer dit endelig valg i forhold til, hvilken tablet du skal have, så kunne du kigge lidt på denne side: https://testmagasinet.dk/diverse/tablet-test.html. Her bliver nogle af de bedste tablets, der er på markedet lige nu, testet og vurderet.

Tjek siden ud, og bliv bedre kvalificeret til at vælge den rigtige tablet.

Vores mere og mere digitaliserede liv

For de flestes vedkommende er udviklingen i de senest år gået sådan, at der er kommet mere og mere elektronik ind i vores liv. Nogle mener, at det har taget overhånd, andre mener, at det er super skønt.

I hvert fald har de fleste af os svært ved at undvære vores devices. Et moderne liv uden en mobiltelefon, en tablet og en computer er for rigtig mange utænkeligt.

Og når det nu forholder sig sådan, så kan vi jo lige så godt overgive os til teknologiens mange fordele. I forvejen er Danmark jo en af verdens mest digitale lande, så det er bare med at følge trop.

Udviklingen går virkelig hurtigt

Det kan være svært at følge med – og måske er det heller ikke meningen, at vi alle sammen skal have fuldstændig tjek på det hele. Vi skal bare være habile brugere og kunne få vores enheder til at gøre det, som vi beder dem om.

Vores børn overhaler os lynhurtigt indenom, når det kommer til at sætte sig ind i ny teknologi og til at forstå og bruge dem. Sådan er det, og sådan må det nok være.

Vær ikke teknologi-forskrækket

I perioder møder vi kampagner eller lignende, der giver udtryk for, at de nye kommunikationsformer er forkerte – og endda skadelige.

Vi må jo nok erkende, at de er kommet for at blive. Og langt hen ad vejen er den nye teknologi jo også til stor hjælp i hverdagen.

I dag kan vi dårligt forestille os en hverdag eller en arbejdsdag, hvor vi ikke kunne bruge en computer, en iPhone eller en tablet. Det er simpelthen kommet for at blive.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here