SHARE

Den teknologiske udvikling har båret mange muligheder med sig. Hvad der interesseret de fleste er dog, hvordan de kan bruge denne udvikling til at tjene penge. Det er – med garanti – også noget, du selv er interesseret i, at finde ud af. Hvis det er tilfældet, så skal du være forberedt på, at der er mange muligheder. Én af disse muligheder er handel med valuta. Det er ikke noget nyt fænomen, men den teknologisk udvikling har dog givet dig et væld af muligheder.

Faktisk er udviklingen kommet så langt, at du ikke længere selv er nødsaget til at handle. Der findes flere måder, der giver dig mulighed for at frasige dig ansvaret for din portefølje. Der findes blandt andet flere stykker software, som du selv kan programmere til at følge særlige mønstre, hvorefter det handler for dig. Det er dog en mere teknisk løsning, som typisk bruges af professionelle tradere, der ønsker at allokere en del af deres formue til sådan automatisk trading.

Hvis du enten er nybegynder eller endnu ikke er synderligt garvet, når det kommer til handel med valuta (eller forex trading, som det også kaldes), så findes der andre alternativer, der ikke er nær så komplekse. Du kan eksempelvis vælge at oprette dig hos en udbyder, der tilbyder social trading eller copytrading. Hvis du vil have fuld kontrol over din portefølje, så kommer du ikke udenom, at du i stedet skal handle hos en traditionel broker som Markets.com.

Copytrading benyttes af mange nybegyndere

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at copytrading er en funktion, der i høj grad bliver brugt af nybegyndere, der endnu ikke har helt så meget erfaring med handel med valuta. Det går – som navnet også giver antydninger af – i alt sin enkelthed ud på, at du opsætte din platforme til at handle med udgangspunkt i én eller flere andre traderes portefølje. Det betyder, at hver gang vedkommende køber eller sælger, så bliver det automatisk gjort på din konto.

Er det noget, du har i sinde at benytte dig af, så er det vigtigt, at du vælger at kopiere en velrenommeret trader. Dem finder du oftest hos nogle af de større aktører på markedet. Eksempelvis er eToro en udbyder, der har gjort rigtig meget ud denne funktion. De har tilmed sørget for, at deres platform bruges af et hav af dygtige og professionelle tradere, der har stor succes med deres handler. Det betyder, at du dermed kan vælge blandt et væld af tradere.

Du kan handle direkte fra mobilen

I dag er der ikke nogen tvivl om, at verden hele tiden bliver mere og mere mobil. Det betyder også, at der er flere og flere aktører, der har gjort det muligt for deres brugere at handle direkte fra mobilen. Hvis du selv er typen, der f.eks. ofte er på farten eller har megen ventetid, hvor du bruger din smartphone, så får du muligheden for at udnytte denne tid på fornuftig vis. Det er nemlig blevet gjort både simpelt og hurtigt at lave handler med valuta direkte fra mobilen.

Det er endnu ikke alle aktører, der har valgt at kaste sig over dette. Det betyder, at hvis det er noget, der er vigtigt for dig, så skal du huske på, at undersøge dette på forhånd, inden du vælger en ny aktør, hvor du kan handle med valuta. Dem der har mest fokus på det mobile aspekt har valgt både at tilbyde en mobil webversion og har dertil også udviklet apps til de store systemer som iOS og Android. Der er derfor også rig mulighed for at handle med valuta fra mobilen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here